Project Description

Chuck a luck / Raumlabor

Advies & Begeleiding
Presikhaaf /gemeente Arnhem

Voor de gemeente Arnhem is Verhaagen als extern adviseur kunstopdrachten betrokken bij diverse projecten. Dit betreft het opstellen van de opdracht concepten, voordracht van kunstenaars en de uitvoering. In het kader van herstructurering in  Presikhaaf zijn twee interactieve kunstopdrachten geïnitieerd, als positieve impuls voor de cohesie in de wijk. Een daarvan was het beeld Babbel van Thomas Scherzer bij het Cultuurcentrum. Het andere was het verplaatsbare paviljoen Chuck a Luck van het collectief Raumlabor.

Chuck a luck / Raumlabor

Advies & Begeleiding
Presikhaaf /gemeente Arnhem

Voor de gemeente Arnhem is Verhaagen als extern adviseur kunstopdrachten betrokken bij diverse projecten. Dit betreft het opstellen van de opdracht concepten, voordracht van kunstenaars en de uitvoering.

In het kader van herstructurering in de wijk Presikhaaf werden twee kunstopdrachten geïnitieerd met een interactieve functie, als positieve impuls voor de cohesie in de wijk. Een daarvan was het beeld Babbel van Thomas Scherzer bij het Multi Functioneel Cultuurcentrum. Het andere was het verplaatsbare paviljoen
Chuck a Luck van het collectief Raumlabor. Dit mobiele paviljoen kan als een dobbelsteen in alle verschillende posities geplaatst worden en als verblijf en ontmoetingsplek, speelobject, open podium gebruikt worden.