Project Description

Exploded View

Culturele projecten / Fondsenwerving
Publicatie, i.o.v. Stichting Caspar

Monografie over kunstenaar Peter Zegveld bij zijn tentoonstelling in museum Boijmans Van Beuningen. Met teksten van o.m. Atte Jongstra, Marina de Vries, Dirk van Weelden, Alex de Vries, Sjarel Ex en Ranti Tjan. Fotografie Gert Jan van Rooij, vormgeving door Irma Boom.

Verhaagen verzorgde de samenstelling en productie van deze publicatie. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de fondsenwerving. Met bijdragen van het Mondriaan Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Stokroos, Stichting Loods 6 en Stichting Harten Fonds werd de realisatie mogelijk gemaakt.

Exploded view

Culturele projecten / Fondsenwerving
Publicatie, i.o.v. Stichting Caspar Rapak

Monografie over kunstenaar Peter Zegveld bij zijn tentoonstelling in museum Boijmans Van Beuningen. Met teksten van o.m. Atte Jonstra Marina de Vries, Dirk van Weelden, Sjarel Ex en Ranti Tjan. Vormgeving door Irma Boom.
Verhaagen verzorgde de samenstelling van deze publicatie alsmede de  tekst- en beeldredactie. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de fondsenwerving. Met bijdragen van het Mondriaan Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Stokroos, Stichting Loods 6 en Stichting Harten Fonds werd de realisatie mogelijk gemaakt.